Heb jij een stap te zetten in je ontwikkeling?
Twijfel je over je loopbaan? Laten we eens kennismaken,
ik ga graag met je in gesprek.

Diensten

Hoe lastig je coachvraag ook is, het antwoord en de kracht om ermee te dealen zit in jouzelf. Ik help jou om echt te luisteren naar jezelf. Zodat je weer ruimte gaat voelen om te groeien, en dat je de (loopbaan)keuzes gaat maken die kloppen met wie je van binnen bent. Zodat je voldoening ervaart in werk en leven. Neem gerust contact met me op om te sparren over de mogelijkheden.

Ontwikkeling

In een coachtraject maken we eerst helder wat je precies wilt veranderen of ontwikkelen, en wat het je op gaat leveren als je dit bereikt. Vervolgens gaan we hier in meestal 6 tot 8 gesprekken mee aan de slag. Ik put hierbij uit een breed palet van coach-instrumenten, met altijd jouw doel op het netvlies …

Loopbaan en persoonlijk leiderschap: CV in Spe

In het CV in Spe – de opvolger van het CV – breng je jouw toekomstige loopbaan én levensloop in beeld. Het stelt je in staat gedurende jouw verdere loopbaan en leven bewuster keuzes te maken doordat er gefocust wordt op een zelf uitgedacht einddoel, gebaseerd op persoonlijke waarden, idealen en unieke kwaliteiten. Intensieve coachsessies worden afgewisseld en aangevuld met een online web applicatie …

Naast coachtrajecten denk ik mee met organisaties hoe nog méér ruimte gecreëerd kan worden voor eigenheid en bevlogenheid bij medewerkers. Bijvoorbeeld met intervisie en light-coaching. Neem gerust contact met me op om te sparren over de mogelijkheden.

Over mij

Ik ben Maaike, analytisch, en daarnaast word ik heel blij van écht contact met de ander. Ik help jou als hoger opgeleide professional om ruimte te voelen voor ontwikkeling, en om de (loopbaan)keuze te maken die klopt met wie je van binnen bent. Zodat je voldoening ervaart in werk en leven.

De winst voor bedrijven is bevlogen medewerkers die zichzelf durven zijn en verantwoordelijkheid nemen voor loopbaan en ontwikkeling. Mijn stijl is licht, helder, analytisch, gelijkwaardig onderzoekend, en met mijn vragen en sfeer van oordeelloosheid komen we snel tot de kern.

Ik ben opgeleid als Ir. (TU Delft) en …

Referenties

Anne, meditatiedocent:
“Maaike is oprecht geïnteresseerd in de persoon tegenover zich en creëert direct een warme (veilige) en ontspannen sfeer, waardoor ik mezelf kon zijn, in …”

Eric, director consulting services:
“Maaike is in staat je uit je eigen denktrant te halen, vragen te stellen waardoor je inzicht krijgt in je eigen …”

Stephanie, studentenbegeleider:
“Ze praatte niet alleen met me mee, maar confronteerde me ook met zaken, en deed dat op een vriendelijke…”